"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

VIDEO – Oι εισηγητές του Διεθνούς σεμιναρίου Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών




Με την παρουσίαση του νέου promo clip (Αγγλική έκδοση) σας γνωστοποιούμε το μίνι βιογραφικό των τριών εισηγητών του Διεθνούς Σεμιναρίου Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαϊου 2015, στο Περιστέρι (Σουρή Γεωργίου 20 – 2ος Οροφος – Κλιματιζόμενος χώρος 1000m2 – 200 μέτρα από τον σταθμό metro Αγ. Αντώνης)


Master Richard Cotterill


Ο Richard Cotterill είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής εκπαιδευτής για το Ιnternational Balintawak στην Ευρώπη. Άρχισε να εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 10, ενώ σε ηλικία 16 ετών κατατάχτηκε στις ένοπλες δυνάμεις του ΗνωμένουΒασιλείου. 

Έχει ταξιδέψει εκτενώς διδάσκοντας σεμινάρια σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, του Καναδά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Ιταλία. Eίναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα!

Είναι ο Αρχηγός Εκπαιδευτής του Balintawak Arnis στην Ευρώπη, με σχολές στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στους Κανάριους Νήσους, στην Πολωνία, στην Ελβετία και στην Μεγάλη Βρετανία.

Ασχολείται ενεργά με τις πολεμικές τέχνες, πάνω από 40 χρόνια και είναι πλήρους απασχόλησης Εκπαιδευτής.



Master Michael Kossivakis


O Μιχάλης Κοσσυβάκης ασχολείται ενεργά με τις Πολεμικές τέχνες 40 χρόνια. ενώ ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στο ραβδί το 1991 και στο μαχαίρι του 1993.

Είναι το πρόσωπο που έφερε το Filipino Combat Systems στην Ευρώπη και το Modern Arnis στα Βαλκάνια.

Διοργανωτής του μεγαλύτερου σεμιναρίου Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών στον Κόσμο (2003), και εισηγητής στα μεγαλύτερα και περισσότερα σεμινάρια της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας στην Ελλάδα.

Εχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών από Grand Masters και Masters σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ουγγαρία, Αγγλία, ενώ έχει διδάξει πάνω από 1500 σεμινάρια σε ΗΠΑ, Πολωνία, Κύπρο, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Ελλάδα. 

Στις 9-10 Μαϊου 2015 είναι καλεσμένος να διδάξει Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες στο Euro Budo Festival στο Βέλγιο, με 600 συμμετοχές από 21 κράτη.

Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας της σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, προπονητής Καράτε ΓΓΑ, κάτοχος 6th Degree Black Belt από την USA Karate Federation (2000), διπλωματούχος προπονητής Kick Βoxing από τις WAKO, ISKA, WKA, βραβευμένος με το Προεδρικό βραβείο των σπορ των ΗΠΑ, εκπαιδευτής Αμυντικής τακτικής

Αστυνομίας από την DSI / USA, υπεύθυνος για την εκπαίδευση στο μαχαίρι της Πολωνικής Ομοσπονδίας Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών, ο πρώτος Ευρωπαίος που πήρε τον βαθμό του Εκπαιδευτή στο FCS, Senior Instructor στο Μodern Arnis, αντιπρόσωπος για τα Βαλκάνια και την Κύπρο της MARPPIO.

Ιδρυτής της FMA GREECE και επικεφαλής εκπαιδευτής του FCS GREECE Organization...



Master Eric Laulagnet


O Eric Laulagnet ασχολείται ενεργά με τις Πολεμικές τέχνες για πάνω από 35 χρόνια.

Είναι γνωστός από άρθρα, βιβλία και DVD του σχετικά με τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες αλλά και το Jeet Kune Do.

Εχει συμμετάσχει με επίδειξη στο BUDO GALA της Γαλλίας και έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στις Φιλιππίνες, τόσο για να εκπαιδευτεί, όσο και να διδάξει.

Είναι ο Αρχηγός εκπαιδευτής του Pekiti Tirsia Kali στη Γαλλία. Εχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια πολιτών αλλά και στρατιωτικών/αστυνομικών σε διάφορες χώρες όπως η Γαλλία, Ιαπωνία, Βέλγιο...

Ο Eric είναι επίσης αξιωματικός της Γαλλικής αστυνομίας για πάνω από 20 χρόνια και ήταν αρχηγός της αντιτρομοκρατικής ομάδας RAID για αρκετά χρόνια.


Eίναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα!



Εκτός από την μεγάλη τεχνική κατάρτιση και την μακρόχρονη εμπειρία των 3 εισηγητών, αλλά και την παρουσίαση 3 διαφορετικών τεχνοτροπιών που ενισχύουν έμπρακτα την πολλαπλότητα και τη δημιουργία ενός μη-δογματικού περιβάλλοντος,

το σεμινάριο θα διαχωριστεί σε 3 γκρουπ (ανάλογα τον βαθμό του καθενός: Α. Αρχάριοι. Β. Μέσοι, Γ. Προχωρημένοι) οι οποίοι θα εκπαιδεύονται ταυτόχρονα σε ειδικά διαμορφωμένο ενιαίο χώρο καιθα εναλλάσσονται κάθε 105 λεπτά - συν 15 λεπτά διάλειμμα, έτσι ώστε να προπονηθεί η κάθε ομάδα και με τους 3 εισηγητές!

Αυτή η καινοτομία, επιτρέπει την συμμετοχή από τον εντελώς αρχάριο έως τον πιο προχωρημένο, με την βεβαιότητα ότι ο καθένας πέραν της εμπειρίας, θα αποκομίσει και ουσιώδη γνώση σύμφωνα με το επίπεδό του.



Πληροφορίες  προεγγραφές:
Tηλ: 211.21.36.521 
Μοbile: 6976.142.172 (whatsup)
e-mailfmagreece@gmail.com
websitewww.fmabrotherhood.com
Η εκδήλωση στο facebook https://www.facebook.com/events/1522195538045822/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"