"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

FCS GREECE Program - ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ

To FCS GREECE είναι ένα πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην αυτοάμυνα, διαφορετικό από τις άλλες τεχνοτροπίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Η εκτεταμένη γνώση και ενασχόλησή του με το μαχαίρι, συν του ότι "όλη" η κινησιολογία του – αμυντική και επιθετική, είναι βασισμένη κυρίως στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή των λεπίδων καθώς και στην άοπλη αντιμετώπισή τους, η επιστημονική προσέγγιση στην διδασκαλία, οι επιρροές από πολλά και διαφορετικά στυλ ΦΠΤ και άλλων τεχνών, οι σύγχρονες αντιλήψεις για τις εξελίξεις στην αυτοάμυνα σήμερα, ο καινοτόμος σχεδιασμός και η δομή των προγραμμάτων του που είναι δοκιμασμένα στον χρόνο και δομημένα με τα υψηλότερα πρότυπα, η πρωτοπορία του σε πάρα πολλά πεδία, oι συνεχείς δράσεις μας… αλλά περισσότερο η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, βοήθησε το FCS Greece Program να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο, που να ξεχωρίζει απ' όλα τα υπάρχοντα στυλ παρόμοιας τεχνοτροπίας στην Ελλάδα. .
Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι, που έχουν επιλέξει το FCS GREECE για την γνώση και την εξειδίκευση τους στην οπλομαχία, δεκάδες εκπαιδευτές (έως και 8th Dan) και σπουδαστές, πάνω από 90 διαφορετικών συστημάτων και στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, αλλά και αστυνομικοί, συνοριακοί και ειδικοί φρουροί, λιμενικοί, υπάλληλοι σε εταιρίες φύλαξης, στελέχη ασφάλειας προσώπων και υποδομών και εκατοντάδες μαθητές άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών που αναζητούν μια πραγματική τέχνη αυτοάμυνας που συνεχώς εξελίσσεται, και ταυτόχρονα το έχουν ανάγει στον οργανισμό ΦΠΤ με τις περισσότερες σχολές και εστίες εκπαίδευσης μέλη στη χώρα μας.

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει το εύρος του προγράμματος μας, αν δεν το διδαχτεί ή αν δεν συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο.... κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την εξειδίκευσή του αν μείνει μόνο στη θέαση των video clips,.

Δεν πρόκειται για τεχνικές και μεθόδους κατάλληλα διαρθρωμένες μόνο .... αυτά είναι κάποια από τα μέσα για να μπορέσει το κάθε μέλος μας να κάνει κτήμα του τη γνώση μας.... το σημαντικότερο όλων είναι να εκφραστεί μέσα από ότι διδάσκεται. Να δώσει έμφαση στο “βίωσε” αντί στο "κάνε".

Να βάλει, καθώς προχωρά, τον εαυτό του και την ιδιοσυγκρασία του πίσω από κάθε κίνηση, να δουλέψει το μυαλό του σε ένα αρμονικό συγκερασμό των γνώσεων που ήδη κατέχει από άλλες τεχνοτροπίες με αυτές που λαμβάνει.

Το FCS Greece ήδη έχει γράψει (και συνεχίζει) την δική του ιστορία και έχει αποκτήσει μια περίοπτη θέση, ανάμεσα και μαζί με τις άλλες αξιόλογες Πολεμικές τέχνες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Χρόνο με τον χρόνο κερδίζει τον σεβασμό και την αποδοχή των ανθρώπων του χώρου των Πολεμικών Τεχνών και των Μαχητικών Σπορ, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους πιστούς φίλους, συνεργάτες και σπουδαστές.

Ελάτε να μας γνωρίσετε.

ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΙΓΑΛEΩ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΘΕΡΜΗ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ

Από Σεπτέμβριο σε ΚΥΨΕΛΗ, ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΡΟΔΟΣ (2η), ΝΕΑΠΟΛΗ, Κ. ΤΟΥΜΠΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"