"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

"…ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ’ τον ευεργετηθέντα αχάριστο…"

Απάντηση, στην αήθη επίθεση των μελών του FCS KALI Hellas.



Ο καθένας που έχει, έστω και μια βασική γνώση ιστορίας, ξέρει τα ονόματα του Tάνταλου, της Κλυταιμνήστρας, του Εφιάλτη, του Δημάρατου, του Παυσανία…, την φιγούρα του Βρούτου, την μορφή του Ιούδα, τον Πήλιο Γούση…



Ο τύπος του προδότη και του αχάριστου, είναι γνώριμο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης προσωπικότητας, και δυστυχώς οικείο στους περισσότερους, μιας και σχεδόν όλοι μας, έχουμε γευτεί λίγο – πολύ και την προδοσία και την αγνωμοσύνη, ή είμαστε “παθόντες” ενεργειών από φθονερούς και ζηλότυπους ανθρώπους.

Κύριος μοχλός της αχαριστίας, είναι η ενδόμυχη ζήλεια και ο φθόνος, ένα από τα κατώτερα ανθρώπινα συναισθήματα. Οι μορφές της αχαριστίας όσες και οι εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής, τα δε κίνητρά της αποτελούν μεγάλη ποικιλία.

Ορισμένοι από τους πρώην μαθητές μου στις Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες, που μετά από την προδοτική τους απόσχιση τον Νοέμβριο του 2008, αποφάσισαν να τραβήξουν τον δικό τους επαγγελματικό δρόμο, ανάρτησαν ένα απρεπή και άστοχο κείμενο στο διαδίκτυο, και με αφορμή, δήθεν την συνέντευξή μου στο spiritworks.gr στις 15 Ιουλίου 2014, τρείς μήνες αργότερα (!) παρουσιάζουν την “απάντησή” τους.

Αναμενόμενη η κίνησή τους, (θυμίζω τα λόγια του Σωκράτη: “Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα, και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους”), αναμενόμενη και η χαιρέκακη διάθεση τους, αν και οφείλω να ομολογήσω μη αναμενόμενο το τόσο μένος τους. 

Η πρώτη μου σκέψη, ήταν να προσπεράσω και αυτή, μια από τις πολλές, αήθη επίθεσή τους, και να τους αφήσω στην απραξία τους συνοδευόμενη από τη γνώριμη μεμψιμοιρία που διακρίνει τους περισσότερους, όπως έκανα τόσα χρόνια, συνεχίζοντας να μιλάω μόνο με την παρουσίαση του καταγεγραμμένου και αυξανόμενου καθημερινά έρχου του FCS GREECE, όμως νιώθω την υποχρέωση τόσο προς όλα τα μέλη και τους φίλους μας, όσο και την ευρύτερη κοινότητα των πολεμικών τεχνών, να διασαφηνίσω ορισμένα θέματα που θίχτηκαν, και να εκθέσω τα αναρίθμητα ψέματά τους.

Νιώθω επίσης την υποχρέωση, να ζητήσω ένα είδος συγνώμης, προς όσες και όσους δαπανήσουν λίγο από τον χρόνο τους, για να διαβάσουν το παρακάτω περιεχόμενο, λόγω της μικροπρέπειας και την παντελή απουσία ποιότητας που θα συναντήσουν και που διακρίνει την επίθεση από την ομάδα των πρώην μαθητών μου.

Απλά, περιεκτικά και προπαντός ΞΕΚΑΘΑΡΑ, θα σταθώ κυρίως σε αδιαμφισβήτητα γεγονότα, μιας και αφενός οι κρίσεις είναι υποκειμενικές αφετέρου δεν υπάρχει κανένα νόημα αναφοράς σε οτιδήποτε δεν στοιχειοθετείται. Θα παρουσιάσω λοιπόν στοιχεία.

Ξεκινώ, παρουσιάζοντας τα πρώτα ντοκουμέντα, γραφόμενα από τους τώρα κακόψυχους κατήγορούς μου, μέλη της ομάδας του FCS KALI Hellas που υπογράφει την επίθεση.

Στοιχείο 1ο. Φωτό από περιοδικό που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2006 σε 5.000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε σχολές και διοργανώσεις ΔΩΡΕΑΝ. Σελίδα 3.



Διαβάστε
Α. Είναι πάνω από 12 χρόνια που οι FMA εμφανίστηκαν στη χώρα μας, αλλά η οικογένεια του FCS Greece, αποτελεί σήμερα, ύστερα από μόλις 3 χρόνια ανοιχτής διδασκαλίας, αδιαμφβισβήτητα τον αξιολογότερο πυρήνα εκπαίδευσής τους με πολλές, πρωτοφανείς και ουσιαστικές δραστηριότητες. Είναι σίγουρο πως το οικοδόμημα των FMA θα μεγαλώνει σημαντικά και στην Ελλάδα. Όλα γίνονται πιο απλά και πιο ασφαλή όταν ένας από τους κύριους εγγυητές αυτού του οικοδομήματος είναι ένας άνθρωπος όπως εσύ δάσκαλε.
Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, προτρέποντας όλους και όλες να γνωρίσουν την οικογενειά μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΔΑΚΗΣ – FCS Greece – Chania.

Β. Και αυτή η έκδοση, από τη μια αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που κάνε ο Μιχάλης για την σωστή προώθηση του FCS και από την άλλη ένα εξαίρετο τρόπο ενημέρωσης των δραστηριοτήτων της τέχνης της περασμένης δημιουργικής χρονιάς προς κάθε ενδιαφερόμενο….
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ FCS Greece – Kypseli

Γ. Αγαπητέ Δάσκαλε και φίλε Μιχάλη, νιώθω χαρούμενος που γνώρισα το FCS και υπερήφανος που κατάφερα να το διδάσκω. Χαιρετίζω όλους τους φίλους των ΠΤ, προτρέποντάς τους να έρθουν ανεπιφύλαχτα στην οικογένειά μας (FCS Greece) και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και την μαγεία αυτής της τέχνης…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ FCS Greece – Salamina

Δ. Κε Κοσσυβάκη, είναι χαρά μου να είμαι μέλος της οικογένειας του FCS Greece. H εξειδίκευση που προσφέρει η τέχνη στη χρήση και αντιμετώπιση του μαχαιριού και του ραβδιού είναι μοναδική….
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ FCS Greece – A. I. Renti

Ε. Δάσκαλε σε γνωρίζω και παρακολουθώ το έργο σου πολλά χρόνια. Εχω συμμετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις σου (σεμινάρια – αγώνες) και ξέρω πως σε χαρακτηρίζουν η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η προοδευτικότητα. Το FCS είναι ένα μοναδικό σύστημα με απόλυτη εξειδίκευση στα αντικείμενα του, κι εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά. Χαίρομαι που το μαθητεύω κοντά σου….
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ FCS Greece – A. Ierotheos

Στοιχείο Νο 2. Σύμφωνα με το βιογραφικό που είναι αναρτημένο στο επίσημο site του FCS KALI Hellas, ο πρώην μαθητής μου Δημήτρης Μπουδάκης, παρουσιάζεται ως το παλαιότερο μέλος του FCS στην Ελλάδα και άρα γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τους πράγματα και καταστάσεις. 


Δείτε τι έγραφε τον Νοέμβριο του 2006

Δημήτρης Μπουδάκης FCS Class 2003 – Μαθητής του Μιχάλη Κοσσυβάκη από το 1999.

Με την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο, μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω την παιδική μου επιθυμία της ασχολίας μου με τις ΠΤ. Μετά την επαρκή έρευνα σε 9 σχολές ΠΤ και ΜΑ της Πάτρας, επέλεξα τον Μ. Κοσσυβάκη για προπονητή μου στο Kick Boxing και δάσκαλό μου στο Karate. Δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή. Ακόμα και όταν η επιρροή των ΠΤ με τα χρόνια, γίνεται αισθητή στο σώμα και στο πνεύμα του ασκούμενου, όταν η σκληρή προπόνηση, η πνευματική συγκέντρωση, η υπομονή και η επιμονή μετατρέπουν τον αρχάριο σε προχωρημένο και ο Νους ωριμάζει, κάνοντας τον σπουδαστή των ΠΤ να συνειδητοποιήσει τις αρετές της κάθε τέχνης σε σχέση με την πολυμορφία του κόσμου των Πολεμικών τεχνών και τον κάνουν να αναζητά διαφορετικές πηγές γνώσης, όταν στη φάση αυτή η κριτική αμφισβήτηση προς την τέχνη-εκπαιδευτή, αλλά και η ανάγκη για διεύρυνση της γνώσης που ήδη κατέχει, ωθούν αρκετούς σε νέες αναζητήσεις τέχνης και δασκάλου, εγώ πάντα ένοιωθα τον εαυτό μου τυχερό, ότι και να δοκίμασα ή είδα από κοντά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, ανάμεσά τους και πολλοί εκπαιδευτές, που ήρθαν αντιμέτωποι με την βαριά συνειδητοποίηση των χαμένων χρόνων μαθητείας τους σε “λάθος” δασκάλους ή σε υποκειμενικά “ελλιπείς” τέχνες.
Aισθάνομαι τον εαυτό μου τυχερό διότι είμαι στη ευτυχή θέση να θεωρώ πως ακόμα και σήμερα αν ξανάρχιζα την μαθητεία μου στις Π.Τ θα επέλεγα για δάσκαλό μου τον Μιχάλή Κοσσυβάκη.
Ο Μιχάλης Κοσσυβάκης, ε/ναι ένας άνθρωπος οξυδερκής, οργανωτικός, εργατικός-τελειομανής και κυρίως αληθινός και βαθύς γνώστης του κάθε αντικειμένου με το οποίο έχει ασχοληθεί, γεγονός που τον απελευθερώνει απ’ τον φόβο της σύγκρισης και του ανταγωνισμού, υποστηρίζοντας τη συνεχή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα του βίου. Εχθρός της στασιμότητας και της μη εξέλιξης σ’ οποιονδήποτε τομέα της ζωής, δεν εφησυχάσθηκε ποτέ και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που διδάχτηκα απ’ αυτόν.
Μου έχει δώσει και συνεχίζει να μου δίνει, τα εφόδια και τις βάσεις να είμαι σε θέση να κατανοήσω κάθε τέχνη και να ενταχθώ εύκολα σε αυτή και το βεβαίωσα στο διάστημα της στρατιωτικής μου θητείας, που ασκήθηκα στο Taekwondo και στο Muai Thai, αλλά και στο Aikido που συνεχίζω παράλληλα με το Karate, Kick Boxing και FCS. Το ίδιο διαπίστωνα με τη συμμετοχή μου σε κάθε σεμινάριο ΠΤ, όπως το Ed Parker’s Kenpo, Ninpo Tai Jitsu, Shotokan Karate, Sayoc Kali – Silat κλπ.

Στοιχείο Νο 3. Φωτό από περιοδικό που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2006 σε 5.000 αντίτυπα και μοιράστηκε σε σχολές και διοργανώσεις ΔΩΡΕΑΝ. Σελίδα 16.




Oι εν λόγω λοιπόν κύριοι, ξεκινούν λοιπόν το κρεσέντο λασπολόγησής τους, παρουσιάζοντας τους “λόγους” της επίθεσής τους.

Με κόκκινο χρώμα, σημεία από την ανάρτηση του FCS KALI Hellas

1)Την συνέντευξη λοιπόν στο διαδικτυακό πόρταλ…

A. Προσπέρασαν βέβαια την εισαγωγή της συνέντευξης η οποία έγραφε μεταξύ άλλων

H ομάδα του Spiritworks επισκέφθηκε ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο των πολεμικών τεχνών, τον κ. Κοσσυβάκη ο οποίος μας δέχτηκε στην σχολή του και μας ταξίδεψε μέσα από φωτογραφίες, βιβλία και πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες στον Ελληνικό κόσμο των φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών.”

Β. Φαίνεται να αγνοούν πως στην ομάδα του Spiritworks, ανήκει και ο Δημήτρης Δημτριάδης, άνθρωπος του χώρου και κάτοχος 5th Dan, γεγονός που δίδει μια άλλη βαρύτητα στο εισαγωγικό του κείμενο.

Γ. Θα έπρεπε κατά τη “νόησή” τους, να παίρνω άδεια από τους πρώην μαθητές μου, για να δώσω συνέντευξη ή να τους την αποστέλλω πριν την δημοσιοποίησή της για να την λογοκρίνουν ; (!)

2) Σε καθημερινή βάση αναρτήσεις φωτογραφιών δικών μας, από το Παρελθόν, θέλοντας δήθεν να μας πικάρει, 

Α. Ο έχων την μύγα….

Β. Ας προσπαθούν να αποποιηθούν και κυρίως να αποκρύψουν το παρελθόν τους, όσο θέλουν.

Γ. Το “σε καθημερινή βάση αναρτήσεις φωτογραφιών δικών μας”, γι’ αυτούς, είναι μόλις 7 (εφτά) φωτογραφίες, ανάμεσα στις χιλιάδες που έχω αναρτήσει. O καθένας αντιλαμβάνεται τη σύγχυσή τους.

3) Κατευθείαν επιθέσεις με αναρτήσεις λάσπης εναντίον συγκεκριμένου εκπαιδευτή της ομάδας, δήθεν προσποιούμενος πως θέλει να προστατέψει τα εν δυνάμει “αθώα θύματα” του συναδέλφου μας.

Α. Η ανάρτησή λάσπης που αναφέρονται, έχει σχέση με το εξής.
Μέλος τους, ανάρτησε διαφημιστικό poster για σεμινάριό του, παρουσιάζοντας ΨΕΥΔΩΣ τον εαυτό του ως εκπαιδευτή του FCS, πρόσφατα παρουσιάστηκε στο site τους ο βαθμός του 4th Level, αλλά και στο Modern Arnis, που κατείχε την καφέ ζώνη!

Β. Τι έπραξα λοιπόν εγώ; Χωρίς να αναφέρω δημόσια το όνομά του, παρουσίασα την αλήθεια, ΜΟΝΟ ως προς τον τομέα που με αφορά, ο οποίος είναι το Modern Arnis, γράφοντας χαρακτηριστικά:
Πριν από λίγο, μου έστειλαν αυτό το poster, που κυκλοφορεί στο FB για ένα σεμινάριο που παραδίδει ένας πρώην μαθητής μου.
Λοιπόν, αρκετά με τα ψέματα και την καπηλεία. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Κάντε εκεί στο Fcs kali hellas ότι γουστάρετε, αλλά και εκπαιδευτής Modern Arnis?!!! Απο που και ως που?!!!
H καφέ ζώνη είναι μαθητής! ΟΧΙ εκπαιδευτής!

Νισάφι!

Στοιχείο Νο 4. Φωτό του συγκεκριμένου post


Γ. Την ίδια στιγμή του έστειλα το post μου με μνμ στο inbox του, γράφοντας το εξής:
……, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΟΥ, ΠΑΙΞΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΙΣΑΦΙ\

ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ

Φυσικά, δεν πήρα καμία απάντηση.

4)Κατευθείαν επιθέσεις με αναρτήσεις λάσπης και παραποίησης στοιχείων όσον αφορά τα επίσημα δημοσιευμένα βίντεο της ομάδας του Fcs Kali Hellas.

Α. Kαι εδώ ψεύδονται. Ας παρουσιάσουν έστω και μια ανάρτησή μου που να αφορά τα βίντεό τους, ή οτιδήποτε άλλο τους αφορά!

Β. Ξέχασαν ΠΑΛΙ να αναφέρουν πως στα video τους, παρουσιάζουν με υπηρηφάνεια το σεμινάριο του 2003 ως παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών σε σεμινάριο Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών, χωρίς την παραμικρή αναφορά ότι πρόκειται για δική μου διοργάνωση, και αποκρύβοντας και ΠΑΛΙ την Αλήθεια.

Στοιχείο Νο 5. Video clip που παρουσιάζουν την διοργάνωσή μου του 2003, τονίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών, χωρίς να αναφέρουν το όνομά μου, προσπαθώντας να οικειοποιηθούν ως δική τους την διοργάνωση!





5)Κατευθείαν επιθέσεις με αναρτήσεις λάσπης και παραποίησης στοιχείων όσον αφορά τις επίσημες διοργανώσεις σεμιναρίων και πρωταθλημάτων της ομάδας του Fcs Kali Hellas.

Και πάλι ψέμα! Ακόμα ένα στον μακρύ κατάλογο τους. Ούτε μια αναφορά μου δεν υπάρχει για διοργάνωση του FCS KALI Hellas! Aν έχουν, ας την παρουσιάσουν

6)Έγραψε και δημοσίευσε ψευδοκειμενάκι στον προσωπικό του λογαριασμό, με την Ιστορία των Φιλιππινέζικων τεχνών στην Ελλάδα, γεμάτο αναίσχυντα ψεύδη και παραποιημένα στοιχεία , υπονομεύοντας όλη την πορεία της ομάδας μας από την στιγμή της αποκήρυξης και οριστικής διαγραφής του…

Α. Το κείμενό μου για την ιστορία των Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα, παρουσιάζει ΜΟΝΟ καταγεγραμμένα γεγονότα, χωρίς την παραμικρή κρίση. Κοινοποιήθηκε σε όλους τους αναφερόμενους σε αυτή, με επισύναψη στο FB, είναι δε αναρτημένη και ανοιχτή στα προφίλ μου στο FB, στο blog και στο site. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να εκθέσει έστω και ένα ανακριβές στοιχείο.

Β. Ας μας υποδείξουν το link του κειμένου που έγραψαν αυτοί, παρουσιάζοντας την ιστορία των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, να την πληροφορηθούμε κι εμείς!

7)Μαθητής του, εκκολαπτόμενος εκπαιδευτής, έδωσε συνέντευξη- βίντεο σε ιντερνετικό πόρταλ κάνοντας δηλώσεις και αναφερόμενος γενικόλογα για το fcs και την πορεία αντιπροσώπευσης του στην χώρα μας(όπως του τα είπαν δηλαδή) ,αναφερόμενος ακόμα και στον Ιδρυτή Tuhon Ray Dionaldo και το σταμάτημα της συνεργασίας του με τον έκπτωτο πρώην αντιπρόσωπο και νυν δάσκαλο του. Και όλα αυτά με την πολύχρονη εμπειρία τον 2 τελευταίων ετών που έχει στις φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες κοντά στον έκπτωτο δάσκαλο του…

Α. Ξέχασαν ΚΑΙ εδώ, να αναφέρουν ανάμεσα στην γενικολογία τους, πως ο συγκεκριμένος (Mπάμπης Τσολάκης), υπήρξε μαθητής του FCS Kali Hellas, για δυο + χρόνια, οπότε γνώριζε τα πράγματα εκ των έσω, και όχι δήθεν όπως του τα είπα! Φυσικά έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια του Ray, και έχει εξεταστεί από αυτόν, και φυσικά παρ΄όλο που άρχισε την μαθητεία του μαζί μου, ποτέ δεν του απαγορεύτηκε (!), ούτε καν ως υπόδειξη να μην συμμετάσχει στα σεμινάρια του Ray Dionaldo.

Στοιχείο No 6.
Επίσης δηλώνει πως, ο Χριστόφορος Χριστοδούλου ως πρώην εκπαιδευτής του, του είχε πει επί λέξη. “Eγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μιχάλη (Koσσυβάκη) στο τεχνικό θέμα. Κατέχει το αντικείμενο άπταιστα και μάλιστα τον θεωρώ καλύτερο ως δάσκαλο από τον Ray (Dionaldo). Μας έδειχνε αναλυτικότερα και περισσότερα πράγματα. Οικονομικοί ήταν οι λόγοι της αποχώρησης μου”
Και προκαλεί, τον Κο Χριστοδούλου να γράψει ότι δεν είναι αλήθεια τα λεγόμενά του.
…………………………………………….

8) Προσέγγισε φίλους και συναδέλφους άλλων φιλιππινέζικων τεχνών ψευδολογώντας και συκοφαντώντας την ομάδα μας στην προσπάθεια του να τους αποτρέψει από το να συνεργαστούν μαζί μας .

Aκόμα ένα ψεύδος. Δεν αναφέρομαι ποτέ στους πρώην μαθητές μου, παρά μόνο όταν ερωτούμαι γι’ αυτούς, και φυσικά απαντώ σε κάθε ερώτημα παραθέτοντας τα αληθινά γεγονότα. 

Αποκρύπτουν βεβαίως, τα υβριστικά και συκοφαντικά email εναντίον μου, που έστειλαν στο μέλος τους FCS GREECE και φίλο μου Αντώνη Κουτσογιάνη και πάρα πολλά “χαριτωμένα” που αναρτούν κατά καιρούς στα προφίλ τους στο facebook.

Aποκρύπτουν και τα αίσχη τους, κατά την περίοδο της απόσχισής τους, τον Νοέμβριο του 2008, όπως τα παρακάτω:

Στοιχείο No 7. Θαυμάστε το ποιόν ανθρώπων του χώρου των Πολεμικών τεχνών.


9)Ήρθε σε επαφή με φιλικά προσκείμενους εκπαιδευόμενους από την Αμερική (που μάλιστα έχουν συμμετάσχει σε Αμερικάνικα σεμινάρια FCS Kali και αγνοούν την κατάσταση στην Ελλάδα) προσπαθώντας να τους «ψήσει να ακολουθήσουν το «περίφημο» FCS GREECE Program ή organization κλπ.

!!! Εδώ ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

10) και τέλος έφτιαξε ένα κατάπτυστο προσωπικό σάιτ με αναφορές δυσφημιστικές και ψευδής ως προς την ομάδα μας και την Ιστορία των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών στην χώρα μας

Και τέλος έφτιαξα ένα νέο site, (ο καθένας μπορεί να μπει στα υπάρχοντα sites των ΦΠΤ και να συγκρίνει) καταθέτοντας και πάλι, την αφοσίωσή μου και το μεράκι μου για τον χώρο των πολεμικών τεχνών που τόσο αγαπώ. 
(Με κείμενα, γραμμένα από εμένα και όχι κάνοντας copy paste τη συγγραφή άλλων. 

Στοιχείο Νο 8. Στις φωτό εμφανίζεται η δική μου συγγραφή και παρουσίαση του FCS στο πρώτο έντυπο που έφτιαξα για την προώθηση της τέχνης στην Ελλάδα.


Στοιχείο Νο 9. Και εδώ το απόλυτο copy paste του FCS KALI Hellas του δικού μου κειμένου. Τόση ανεπροκοπιά, που δεν ετοίμασαν ένα δικό τους και οικειοποιήθηκαν και πάλι την δική μου δουλειά για δική τους! 

……….

ΜΕΡΟΣ 2ον.
Και συνεχίζουν τον παραλογισμό και το παραλήρημα της ψευδολογίας τους (ισχυριζόμενοι τον αγνό σκοπό της πληροφόρησης του χώρου) ως εξής:

Βαδίζοντας το FCS λοιπόν, προς τον 12 χρόνο αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα, τα 5 πρώτα χρόνια είχε την ατυχία να αντιπροσωπευτεί στην χωρά μας από μια αμφιλεγόμενης διαδρομής και αξίας προσωπικότητα των Πολεμικών τεχνών που έως σήμερα (και παρόλο την διεθνή αποπομπή του, το 2008) δραστηριοποιείται σαν fcs greece…

Αφήνοντας κατά μέρος τις προσωπικές κρίσεις, που ο καθένας διατηρεί το δικαίωμα να έχει ή να κατασκευάζει, θα τους απευθύνω το εξής ΑΠΛΟ ερώτημα.

Το FCS δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, με πρώτο κράτος την Ελλάδα, από το 2003.
Ενώ λοιπόν εγώ είμαι αμφιλεγόμενης διαδρομής και αξίας προσωπικότητα των Πολεμικών τεχνών, έχουν να καταδείξουν έστω και ΕΝΑ άλλο Ευρωπαϊκό κράτος, που να έχει αναπτυχθεί τόσο, όσο στην χώρα μας;
Aντε να κάνω πιο εύκολο το ερώτημα. Εχουν να αναφέρουν έστω και ΕΝΑ κράτος της γηραιάς Ηπείρου, που να έχουν την μισή ανάπτυξη από αυτή του FCS κατά τα χρόνια της αντιπροσώπευσής μου;
Είναι αλήθεια ή όχι πως πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πάνω από 2 – 3 σχολές που να διδάσκουν την τέχνη;

Στοιχείο No 10. Στο site τους αναγράφουν πως η Ελλάδα είναι το κράτος με την μεγαλύτερη ανάπτυξη του FCS στην Ευρώπη. (Από παρθενογέννηση έγιναν ή με την σκληρή δουλειά τους ξεκινώντας από το μηδέν φέρνοντας στη χώρα μας μια παντελώς άγνωστη τέχνη το 2009; (!) 

Αρχές Μαρτίου η ομάδα του Fcs Kali Hellas σε συνεργασία με τον Αντιπρόσωπο της IKAEF στην χώρα μας, έκανε ανοικτό κάλεσμα σε ΟΛΟ τον χώρο τον φιλιππινεζικών τεχνών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ένα κάλεσμα να συνενωθούμε και να συμπράξουμε , με αφορμή την κοινή διάσταση των τεχνών μας, το αγωνιστικό. Μέσα σε αυτούς καλέστηκε και ο κύριος fcsgreece 

Α. Σοβαρότης μηδέν! Από πότε ονομάζεται κάλεσμα σύμπραξης το tag σε post του FB;
Aκόμα και οι ομάδες των 15χρονων που οργανώνουν μέσω facebook μάζωξη στο mall, ανταλλάσουν email, κάνουν προσωπικές συναντήσεις πριν το γεγονός κλπ.
Κανένα email δεν έλαβα, καμία συνάντηση δεν υπήρξε, και άρα κανένα κάλεσμα.-
ο οποίος από την πρώτη στιγμή, ρίχνοντας λάσπη και κατηγορώντας εμάς, προσπάθησε να διχάσει και διασπάσει την προσπάθεια αυτήν. …

Δεν κατάφερε να υπονομεύσει την προσπάθεια συνεργασίας και συνένωσης των ΦΠΤ στην χώρα μας οπότε τι άλλο έμενε να κάνει? Να μας τραβήξει σε ένα γελοίο παιχνίδι διασυρμού και “ξεκατινιάσματος”, μέσω των επιθετικών και προβοκατόρικων ενεργειών του, έτσι ώστε να αποθαρρύνει σε δεύτερο χρόνο τις αδελφές τέχνες να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί μας. 

Σοβαρότης μηδέν και πάλι. Μα ειλικρινά υπάρχει στις ημέρες μας άνθρωπος που να πιστεύει πως μπορεί να επηρεαστεί Δάσκαλος των Πολεμικών τεχνών από τα λεγόμενα του οποιουδήποτε, ώστε να μην συμμετάσχει σε εκδήλωση εάν το θέλει; (!)

Τους τελευταίους μήνες μετά το ανοικτό κάλεσμα, έχοντας ελάχιστα καινούργια «ψαρέματα» νέων εκπαιδευτών να “παίρνει αέρα”, σήκωσε ξανά κεφάλι.

Mπήκαν επιτέλους, έστω και κεκαλυμμένα, στο ψητό, γεγονός που αναδεικνύει ακόμα και στους ελάχιστα υποψιασμένους, την πραγματικότητα των κινήτρων, που ονομάστηκαν δήθεν απάντηση στην συνέντευξή μου, με καθυστέρηση 3 μηνών (!)
Θα επιστρέψω σε αυτό, παρακάτω. 

…του αυτό- αποκαλούμενου “Ηγέτη των ΦΠΤ στην Ελλάδα” 

Με μια απλή, μα ακόμα και με διαγώνια ανάγνωση, ο κάθε λογικός άνθρωπος, βλέπει πως η αναφορά στο motto “The Leader of the Filipino Martial Arts in Greece” γράφεται και περιγράφει – αφορά το FCS GREECE και όχι εμένα (!)
Δεν θα κρύψω την πραγματικότητα, ούτε θα παραλείψω το έργο και την δράση του FCS GREECE, όσο κι αν στεναχωριούνται ή ενοχλούνται κάποιοι!

Α. Υπάρχουν εκατοντάδες φωτό και δεκάδες διοργανώσεις – δράσεις του FCS GREECE που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται με ακατάπαυστο ρυθμό που αναδεικνύουν και στον ποιο αδαή με τον χώρο, αυτή την πραγματικότητα.

Β. Διατηρώ το δικαίωμα, να ορίζω εγώ ως επικεφαλής την διαφημιστική μας προβολή, και όχι οι ανταγωνιστές μας. Ο κάθε ένας μπορεί να διαφημίσει την δουλειά του όπως ο ίδιος επιθυμεί, και ο κόσμος θα επιλέξει. Τόσο απλά!
Είναι πολύ προσβλητικό για τον χώρο, να θεωρούν κάποιοι τον κόσμο που αποφασίζει να μαθητεύσει στην μία ή την άλλη σχολή, ως πρόβατα και ως αφελείς που ψαρεύονται!

Όμως αυτήν την φορά θεωρήσαμε απαραίτητο να επέμβουμε, καθώς για πρώτη φορά ο κύριος fcsgreece αναφέρθηκε επί του προσωπικού στον Δάσκαλο μας και ιδρυτή της τέχνης Tuhon Ray Dionaldo. Αναφέρθηκε υποτιμητικά και ψευδός, δηλώνοντας συνολικά ότι ο Tuhon συνέπραξε στον δήθεν δόλο που στήθηκε από τους πρώην μαθητές του κύριου fcsgreece 

Είναι έτσι ακριβώς. Όταν ένας ιδρυτής ή αρχηγός τέχνης, συναντάται ΚΡΥΦΑ από τον εκπρόσωπο του, με μαθητές του δεύτερου, και όταν εν συνεχεία, δεν τον συναντά προσωπικά για να ζητήσει και την δική του άποψη, αλλά πρωτίστως να του γνωστοποιήσει την κρυφή συνάντηση, ξεχνώντας τα χρόνια συνεργασίας τους, (και σε οικονομικό επίπεδο βεβαίως – βεβαίως) τότε ο ευγενέστερος χαρακτηρισμός είναι δόλος!

Χαριτολογώντας…
Δημόσια δεν το δηλώνει ανοιχτά, στους λίγους μετρημένους μαθητές του όμως ναι….μαζί με πολλά άλλα ψεύδη βέβαια… Δηλώνει λοιπόν, πως ο ΚΥΡΙΟΣ FCSGREECE οργάνωσε το τότε αδόμητο Fcs και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, να έχει δομή….!!!!
Σοβαρολογώντας, και προσπερνώντας τη μωρή, και μικροπρεπή αναφορά για δήθεν λίγους μετρημένους μαθητές μου (!) δηλώνω και πάλι την αλήθεια.

Το FCS δεν είχε δομημένη ύλη, ούτε καταγεγραμμένη, ούτε φυσικά βιντεοσκοπημένη έως το 2005. Την δε ύλη, συνέταξε ο Ray Cole ο οποίος και την παρουσιάζει στα DVD και όχι ο Ray Dionaldo.
Oποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του τα DVD της ύλης του FCS, θα διαπιστώσει τα παραπάνω, συν κάτι ακόμα. Πίσω στον τοίχο, είναι αναρτημένο το πανό από την πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα. Φαίνεται ξεκάθαρα το όνομά μου, οι ημερομηνίες κλπ.

Στοιχείο Νο 11. Φωτό από τα dvd της ύλης του FCS, που στον τοίχο φαίνεται το πανό της πρώτης διοργάνωσής μου στην Ελλάδα, το 2003.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν: ΥΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ- ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Βιντεοσκοπημένη σε επίπεδα λοιπόν δεν υπήρχε, αλλά υπήρχε μεγάλο μέρος των ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ επιπέδων σε βιντεοσκοπημένα σεμινάρια του Tuhon. Μάλιστα, Ο Tuhon Ray του είχε δώσει ΚΑΙ VHS κασέτες το 2003 με αυτά τα σεμινάρια όπου μπορούσε να μελετάει κομμάτια της καταγεγραμμένης ύλης πριν ακόμα την συμφωνία σεμιναρίου στην Ελλάδα.

Ώστε υπήρχε καταγεγραμμένη, αλλά όχι βιντεοσκοπημένη! Μάλιστα. Να ενημερώσω λοιπόν τόσο τα μέλη του FCS KALI Hellas (ακόμα και τώρα), όσο και τον κάθε ενδιαφερόμενο, πως ο Ray έως το 2007 δεν δίδαξε ποτέ δομημένη ύλη του FCS, πόσο μάλλον την μετέπειτα βιντεοσκοπημένη ύλη, την οποία αγνοούσε. Δεν είχε ασχοληθεί καν, με το τι βιντεοσκόπησε ο Cole.

O Ray Dionaldo, δεν περίμενε ποτέ πως το FCS θα εξαπλωθεί και θα χρειαστεί δομή και οργάνωση. Δίδασκε μόνο αρχές και τεχνικές στα σεμινάριά του. Όπως γνωρίζoυν και μπορεί ο καθένας να διασταυρώσει, συμμετείχα σε σεμινάρια του στις ΗΠΑ, στην Ουγγαρία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία… Ξέρω καλύτερα από τον καθέναν τι δίδασκε, αφού ήμουν ο μόνος που τον ακολουθούσα, σχεδόν σε κάθε ταξίδι του.

Στοιχείο Νο 12. Μερικές φωτό από συμμετοχή μου σε σεμινάρια του Ray στο εξωτερικό. 






Για χρόνια μας έλεγε ότι δεν υπήρχε καταγεγραμμένη ύλη πριν το 2003 και έτσι μας δικαιολογούσε την αναγκαιότητα της “FCS” ύλης του. Μάλιστα βαυκαλιζόταν πως ο Τuhon που είχε ελέγξει την “περίφημη” υλη του, όχι μόνο την είχε εγκρίνει αλλά είχε ενθουσιαστεί μαζί της… Το ίδιο ψέμα ισχυρίζεται και σήμερα στο ψευδό-site του. Δηλώνοντας με θράσος στις αναρτήσεις του ” …εκεί ήταν ο Ιδρυτής, μπροστά του δίνατε εξετάσεις, υπέγραφε τα διπλώματα… Άρα ΗΞΕΡΕ και ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ…”

Ακριβώς έτσι. Και την είχε δει, και την είχε εγκρίνει, και είχε ενθουσιαστεί με την δουλειά μου, και ήταν και το έναυσμα (όπως και πολλές ακόμα ενέργειές μου) να δομήσει και να οργανώσει το FCS.

Φυσικά και ήταν παρών στις εξετάσεις, φυσικά υπέγραφε τους βαθμούς στα διπλώματα, και στα Passport – Membership Book που είχα εκδώσει, τα οποία ήταν στα Αγγλικά. Ηξερε και τι έβλεπε και τι υπέγραφε.-

Στοιχείο Νο 13. Φωτό από τις εξετάσεις του 2007 και 2008.



ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. Φυσικά και ήξερε, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ… Όχι μόνο δεν είχε εγκρίνει αλλά του είχε δηλώσει ακόμα, πως αν δεν διδάξει την επίσημη υλη δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τους Βαθμούς. Οι υπογραφές λοιπόν, ΧΩΡΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, έπεφταν στα κακόγουστα ψευδό-διπλώματα για να μην εκθέσει το “μαγαζάκι” του “πρωτοπόρου” στους εγχώριους μαθητές του, 

Μα ειλικρινά, υπάρχει τόσο μεγάλο μέγεθος αβέλτερης “σκέψης”; (!) Mπορεί να ισχυριστεί κανείς πως δεν έχει αξία η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ενός δασκάλου, αν απουσιάζει η σφραγίδα;!!! Δλδ ιδρυτής τέχνης, υπέγραφε τα διπλώματα των βαθμών, αλλά χωρίς να τα αναγνωρίζει; Δλδ είχε την υπογραφή του για πέταμα; (!)
Γελάνε και οι πέτρες με τέτοιους ισχυρισμούς..

Υ.Γ Αν έχουν ως ηγέτη κάποιον που πετάει όπου ναναι την υπογραφή του, να τον χαίρονται, αν ψεύδονται να τους χαίρεται.

Ελπίζοντας πάντα, να διαβάζουν “καμαρώνοντας” οι νέοι υποψήφιοι «πελάτες», που αγνοούν την Ιστορία και μετατρέπονται σε εύκολα θύματα εκμετάλλευσης.

Γνωρίζοντας καλά την ομάδα του FCS Kali Hellas, έχω την βεβαιότητα πως το “κείμενο” τους συντάχθηκε και γράφηκε από τον FCS Kali Chania. Αυτός λοιπόν ο χθεσινός στις πολεμικές τέχνες τύπος, με μόλις 15 χρόνια ενασχόλησης, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, έχει-ουν το θράσος να ονομάζουν, προσυπογράφοντας το κείμενο, ως θύματα εκμετάλλευσης, Δασκάλους όπως ο Αντώνης Κουτσογιάννης 47 ετών, με 32 χρόνια εμπειρία στις Πολεμικές τέχνες, όπως ο Γιώργος Βακουφτσής 42 ετών, με 27 χρόνια εμπειρίας στις Πολεμικές τέχνες, όπως ο Νικηφόρος Κοτρίδης 43 ετών, με 26 χρόνια εμπειρίας στις Πολεμικές τέχνες, όπως ο Γιάννης Αθανασίου 43 ετών με 31 χρόνια εμπειρίας στις Πολεμικές τέχνες, όπως ο Θοδωρής Αετόπουλος με ενασχόληση από 5 ετών, όπως ο Βαγγέλης Παπουτσάκης με ενασχόληση από 4 ετών…;
Ντροπή και αίσχος, πέραν της ανοησίας.

Στοιχείο Νο 14. Θαυμάστε ήθος εκπαιδευτή των πολεμικών τεχνών, μέλος του FCS KALI Hellas.

Ο ίδιος δήλωνε το 2009, πως δεν θα αντέξει η ομάδα μας ούτε 2 χρόνια.

Και έπεσα μέσα στην πρόβλεψή μου. Δεν άντεξαν ούτε ένα χρόνο. Από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας τους, όπως οι ίδιοι την παρουσίασαν, δεν υπάρχουν ανάμεσά τους, οι Άγγελος Φασόης, Σταύρος Τζιγιάννης, Μιχάλης Ζερβός, Θεόδωρος Κουτσουνάς, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Κώστας Πολίτης, Βαγγέλης Ζητάκης. Σχεδόν οι μισοί δλδ, (7 από τους 15) αποχώρησαν ή σταμάτησαν πριν τα δύο χρόνια.
Δεν αναφέρομαι βέβαια στην τότε δημοσίευση των αμέσως επόμενων βημάτων τους, για δημιουργία forum που ποτέ δεν δημιουργήθηκε, την δημιουργία καταστατικού και την κατάθεσή του για αναγνώριση στο πρωτοδικείο. για website που καθυστέρησε 6 χρόνια κλπ κλπ κλπ.

Ένας βαθμός όμως επίσης, που δεν θα μπορέσει ποτέ να χαρεί καθώς 3 χρόνια πριν διαφημιζόταν σαν πιστοποιημένος εκπαιδευτής. Θα το κρατήσειμυστικό από την ελληνική πραγματικότητα, από εμάς τους μαθητές του και το πτυχίο δεν θα αναρτηθεί ποτέ στον τοίχο καθώς αναγράφει εκείνη την “καταραμένη” ημερομηνία εξέτασης του 2007.
Ακόμα και σήμερα αν ψάξετε τα ψευδή και παραπλανητικά site και blog του, ΤΟ ΜΟΝΟ που θα βρείτε είναι μια φωτογραφία με τον Tuhon και τον κύριο fcsgreece να κρατά το δίπλωμα από μακριά, χωρίς να αναγράφεται πουθενά η ημερομηνία εξέτασης ή συμμετοχής και με χαμηλή ανάλυση έτσι ώστε να μην διαβάζετε τι γράφει το δίπλωμα… Ας δηλώσει πως δεν έδωσε το 2007 και τα ξαναλέμε τότε…

Είναι πράγματι πολύ αστείο, να πιστεύει ο οποιοσδήποτε στις ημέρες μας, που έχει ασχοληθεί έστω και ένα τρίμηνο με τις πολεμικές τέχνες, πως παίζουν ρόλο οι βαθμοί και τα πτυχία, και όχι η γνώση!

Ας πάμε όμως στα γεγονότα, διότι η κατρακύλα τους δεν έχει τελειωμό. Στις παρακάτω φωτό, παρουσιάζεται και η ανάρτηση του διπλώματός μου στη σχολή μου, αλλά και το βιογραφικό μου στο site μου, στο οποίο αναγράφεται το έτος χορήγησής του!

Στοιχείο No 15



Στοιχείο No 16


Γιατί το 2007 λοιπόν; Για δύο πολύ απλούς λόγους.
Α. Το FCS εντελώς νηπιακό τότε, σε επίπεδα δομής και οργάνωσης, δημιούργησε τα διπλώματα Εκπαιδευτή το 2006, (ενώ τα διπλώματα ετήσιου μέλους το 2007!).
Β. Το τότε πρωτόκολλο της τέχνης, έλεγε κατηγορηματικά πως τον βαθμό του εκπαιδευτή μπορεί να τον πάρει κάποιος, ΜΟΝΟ σε gathering στο αρχηγείο στις ΗΠΑ, με την ομόφωνη απόφαση όλων των παρευρισκομένων ήδη εκπαιδευτών. Τον Ιανουάριο του 2007 συμμετέχω στο ετήσιο χειμερινό Gathering και εξετάζομαι καλύπτοντας και το τυπικό μέρος. Είμαι ο πρώτος και ο μόνος Ευρωπαίος που εξετάστηκα στο αρχηγείο του FCS και τήρησα το πρωτόκολλο. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Eίναι δε το FCS, ίσως η μόνη τέχνη παγκοσμίως που πλέον, ενώ τον βαθμό του Instructor τον παρομοιάζει ως ισοδύναμο με το 1st degree black belt, και τον αμέσως επόμενο βαθμό αυτόν του Guro, τον ισοδυναμεί ως 5th Degree black Belt, αφήνει ένα κενό ανυπαρξίας βαθμού για το 2nd, 3RD και 4th Degree Black Belt.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

καθώς ΠΟΤΕ δεν είχαμε προσωπική επαφή και επικοινωνία μαζί του. Γιατί???

Το κόλπο γνωστό: Ο έλεγχος της πληροφορίας και της διαπροσωπικής επαφής…

Οπότε έμενε κάποιος από εμάς για λίγα δευτερόλεπτα μόνος με τον Ιδρυτή και άρχιζε να συζητά μαζί του, μετά από κυριολεκτικά δευτερόλεπτα ο “Full Instructor” εμφανιζόταν δίπλα μας έτσι ώστε πάντα να μπορεί να ελέγχει τις πληροφορίες που θα ανταλλάζονταν αλλά και στην ουσία να περιορίζει την περαιτέρω επαφή και επικοινωνία μας με έναν άνθρωπο αδαμάντινου χαρακτήρα όπως είναι ο Tuhon Ray.
Γνώριζε καλά πως η ελεύθερη επαφή και επικοινωνία μεταξύ μας θα αποκάλυπτε εκατέρωθεν τις “παλικαριές” του. Όσο πιο πολύ καιρό περιόριζε την επικοινωνία μας με τον Ιδρυτή, τόσο πιο αργά θα αντιλαμβανόμασταν όλοι την κοροϊδία…

Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ και πάλι. Προσπαθούν να ισχυριστούν πως στις 6 φορές που ήρθε ο Ray στην Ελλάδα, σε ένα σύνολο περίπου 35 - 40 ημερών και εκατοντάδων ωρών φιλοξενίας, με ανοιχτά διήμερα κεντρικά σεμινάρια, με 3 ειδικά σεμινάρια σε σχολές μέλη κάθε χρόνο, με πάρα πολλές κοινές εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, ήμουν συνεχώς παρών, και δεν επέτρεπα την προσωπική επικοινωνία του Ray με τους μαθητές μου!!!
Όταν σταματήσετε το γέλιο απ’ όσα διαβάζετε, βγάλτε και πάλι τα συμπεράσματά σας.

Έτσι του προτείνει για το 2008 να διοργανωθεί στην Ελλάδα το πρώτο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της τέχνης και ο εγωπαθής “Full Instructor” θαμπώνεται από την πρωτιά και την μοναδικότητα της διοργάνωσης. Ο ίδιος ο Tuhon καλεί προσωπικά τους αντιπροσώπους της Ευρώπης να συμμετάσχουν και να εξεταστούν, πολλοί από τους οποίους εντάχτηκαν αρκετά χρόνια μετά την Ελλάδα στην οικογένεια του Fcs.

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, ο Ray δεν είχε φανταστεί πως μπορεί να γίνει πράξη ένα Ευρωπαϊκό Gathering της τέχνης, και όταν του το πρότεινα γνώριζε, με βάση τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μου στο παρελθόν, πως μόνο εγώ μπορώ να καταφέρω κάτι τέτοιο.
Απόδειξη, πως μετά την κάθε είδους συνταύτιση και σχέση μου με το FCS, δεν έχει διοργανωθεί ξανά Ευρωπαϊκό Gathering, παρ΄όλο που πέρασαν 6 χρόνια και τα κράτη μέλη αυξήθηκαν.

Έτσι φτάσαμε ο κύριος fcsgreece να πιστώνεται συμμετοχές από 5 χώρες ( τις οποίες διπλασίασε κιόλας ,10 να βρίσκονται…

Πάμε απλά μαθηματικά!
ΗΠΑ (Ο Travis) 1, Ελλάδα 2, Πουέρτο Ρίκο 3, Ρωσία 4, Γαλλία 5, Μονακό 6, Γερμανία 7, Ελβετία 8, Σλοβενία 9, Ισραήλ 10! (Τόσο μα τόσο απλή αριθμητική 1ης δημοτικού!
Το μόνο κράτος που έλειπε, από όσα ήταν μέλη τότε του FCS παγκοσμίως ήταν η Ουγγαρία, (ο αντιπρόσωπος ακύρωσε τελευταία στιγμή λόγω οικογενειακού προβλήματος). Είχαμε διδάξει και στην Ιταλία με τον Ray, αλλά δεν ανήκε τότε στα κράτη μέλη.

Ψέλλισε πως το ηχοσύστημα είναι χαλασμένο στην προσπάθεια του να αποτρέψει το γεγονός. 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πολάκις! 

Πράγματι, τα σαγόνια πολλών από εμάς έπεσαν στο πάτωμα βλέποντας, σε Pre-Gathering & FCS εξετάσεις, το επίπεδο 2 μόλις χρόνων αντιπροσώπων αλλά και κομμάτια της ύλης που αγνοούσαμε παντελώς γιατί ο Κύριος fcsgreece μας πουλούσε τα δικά του DVD με την (εν αγνοία μας )ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΥΛΗ, έναντι 20-25-30-35 ευρώ ανάλογα το επίπεδο. 

Το έτος 2008, με πρόσβαση στο ίντερνετ ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, και τα video clip του Ray Dionaldo δεκάδες στο διαδίκτυο, έχοντας παρακολουθήσει live κάποιοι 6, κάποιοι 5, κάποιοι 4 κεντρικά σεμινάρια του Ray Dionaldo και αρκετά στις σχολές μέλη, είχαν άγνοια του τι υπήρχε στο FCS!!!
Kαι πάλι τα συμπεράσματα δικά σας.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ… ? Μια από τα ίδια… στο ίδιο έργο θεατές…

“Κατασκευή εστιών” & εκμετάλλευση ασκούμενων σε “φαστ φουντ” σχολές εκπαιδευτών 

Τα μέλη του FCS KALI HELLAS, Aνδρέας Προβελέγγειος, Γιάννης Καριώτης, Νίκος Μάττας, Eφη Κοκκίνου, Νίκος Καλογερίδης, Δημήτρης Κατσιάρας, Χριστόφορος Χριστοδούλου, Θάνος Φωτακάκης, Μάνος Φραγκιαδάκης, Γιώργος Μαρμαράς, από αυτές τις σχολές “φαστφουντ” όπως τις αποκαλούν σήμερα, πρωτοέπιασαν ραβδί και μαχαίρι στο χέρι τους, ξεκινώντας την εκπαίδευσή τους στις Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες ως Μαθητές μου, από το ΜΗΔΕΝ.
Οι μόνοι που ήταν μαθητές στη σχολή μου, ήταν ο Δημήτρης Μπουδάκης και ο Δημήτρης Αγγελής, ξεκινώντας επίσης την μαθητεία τους, τόσο στις Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες, όσο και στο Καράτε από το μηδέν.

Εξάλλου αυτό μπορεί ΜΟΝΟ να κάνει καλά- Να προσποιείται τον αρχι-εκπαιδευτή μαχαιρά σε άλλους εκπαιδευτές που τον βλέπουν 1-2 φορές τον χρόνο… Το κάθε μέρα δεν τραβάει ενώ το 1-3 φορές το χρόνο εξασφαλίζει στην ημιμάθεια και στις απάτες του παραπάνω χρόνο ζωής!!!! μέχρι να γίνει αντιληπτός δηλαδή

Mε 3 χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα 2 φορές ανά εβδομάδα με τον Μπάμπη Τσολάκη, με μηνιαία συνεχόμενη επίσκεψή μου στην Θεσσαλονίκη επί 2,5 χρόνια για τα 7 μέλη της εκεί σχολής εκπαιδευτών του FCS GREECE, με προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα από τους Γιώργο και Θανάση Βακουφτσή, Νικηφόρο και Σάββα Κοτρίδη στην σχολή μου, και με σχεδόν προπόνηση κάθε εβδομάδα με τα άλλα μέλη των σχολών εκπαιδευτών, το 1 – 3 φορές τον χρόνο, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να αποκρυπτεί. Και αυτό τους το ψέμα, γκρεμίζεται από τα γεγονότα.

Σε εκείνη την συνάντηση συμφωνούμε να απαρνηθούμε τους βαθμούς μας στο fcsgreece και να ξαναρχίσουμε την μαθητεία μας από την αρχή στην επίσημη ύλη. 

Ας απευθύνω και ένα ρητορικό ερώτημα. Στο επίσημο site του FCS, αναγράφει πως για τον βαθμό του εκπαιδευτή, χρειάζονται δύο χρόνια. Τι κάνουν όλα αυτά τα μέλη του FCS Kali και τόσα χρόνια βρίσκονται ακόμα στο 3ο και 4ο επίπεδο; (!)

Στοιχείο Νο 17, Από το site του FCS KALI HELLAS, αναγράφουν πως ο τάδε εξετάστηκε για Level, o δείνα εξετάστηκε για level, αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ LEVEL.



Η ίδια ακριβώς μέθοδος, απόκρυψης των βαθμών που κατέχουν οι περισσότεροι εξ αυτών, επί 6 συνεχή χρόνια.

Στοιχείο Νο 18. Η δημόσια αναγραφή των βαθμών του κάθε μέλους του FCS GREECE στο επίσημο site, από την πρώτη στιγμή της κατασκευής του. Kατά τα άλλα, εμείς είμαστε οι απατεώνες!

Λίστα εκπαιδευτών του FCS Greece

Στοιχείο Νο 19. H δημόσια παρουσίαση, της άδειας διδασκαλίας όσων μελών του FCS Greece την κατέχουν.

Κλικ ΕΔΩ

Στοιχείο Νο 20. Πλήρη δημόσια επεξήγηση της Αδειας διδασκαλίας του FCS Greece

Κλικ ΕΔΩ

…και η μεγαλύτερη οργάνωση του FCS στην Ευρώπη.

με ξένα κόλλυβα λέει σοφά ο λαός μας…

Παρατηρείστε πάλι το ίδιο στρατήγημα: Ο TUHON ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ EMAIL. 

Ποτέ, επαναλαμβάνω ποτέ, δεν έλαβα τηλέφωνο, email, sms, fax ή ταχυδρομικό περιστέρι από τον Ray Dionaldo μετά το πρωινό της 17 Νοεμβρίου του 2008, πέρας του 1ου Ευρωπαϊκού Gathering.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να αιτιολογήσει την προδοτική στάση του, μετά από τέτοια δήλωση;

Στοιχείο No 20. Δήλωση του Ray Dionaldo στο Guest book του τότε website μου. Αμέσως μετά το τέλος του 1ου και μοναδικού Ευρωπαικού Gathering του FCS.


Βέβαια, ακόμα και με την “μαγική μετατροπή” της ύλης σε “πρόγραμμα-σύστημα” , το λογότυπο και το όνομα της τέχνης, ΑΠΟΛΥΤΗ κληρονομιά και ιδιοκτησία του ιδρυτή του FCS, τα κράτησε ώστε να μαζεύει νέα “θύματα” χρησιμοποιώντας την αναγνωρισιμότητα τους.

Α. Το λογότυπο του FCS GREECE είναι δική μου δημιουργία, το έφτιαξα τον Δεκέμβριο του 2004, και δεν χαρίζω σε κανέναν την δουλειά, την ενέργεια, τον χρόνο, αλλά και τα χρήματα που έχω δαπανήσει 11 χρόνια για την αξιοποίηση του, επειδή έληξε μια επαγγελματική συνεργασία.

Στοιχείο Νο 21. Το σήμα του FCS Greece και το σήμα του FCS.


Στοιχείο Νο 22. Παρουσίαση του FCS GREECE στην πρώτη έκδοση του περιοδικού


Β. Το όνομα Filipino Combat Systems, και σκέτο θα μπορούσα άνετα να το χρησιμοποιήσω, μιας και είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της τέχνης, o παλαιότερος σε όλη την Ευρώπη, και αναγράφεται ως διδασκόμενη τέχνη στο νόμιμο καταστατικό του Συλλόγου μου. Εγώ θέλω να διαχωρίσω ΠΛΗΡΩΣ την θέση μου από αυτούς, αλλά και την διαφορά του FCS GREECE από το FCS ή FCS KALI ή όπως το ονομάζουν πλέον.

Γ. Τα μαθήματα που τους έκανα, και για την ιστορία των Πολεμικών τεχνών, τελείωσαν στις 20 Νοεμβρίου, μετά την προδοτική και πισώπλατα κίνησή τους, ωστόσο να αναφέρω προς κάθε ενδιαφερόμενο, πως σύμφωνα με τη λογική τους, θα έπρεπε να μην χρησιμοποιούν για παράδειγμα το όνομα Wing Chun όσοι δεν συνεργάζονται πια με τον W. Chang, το όνομα Wing Tsun όσοι δεν συνεργάζονται πλέον με τον L. Ting, το όνομα Ninjutsu όσοι έχουν αποσχιστεί από τον Hatsumi, και ο κατάλογος είναι ατελείωτος!
Σύμφωνα με την “νόησή” τους, θα έπρεπε μόνο μια ομάδα να χρησιμοποιεί το όνομα Kenpo, Kyokushin, Krav Maga, Hapkido, Kumdo, Shotokan, Shito Ryu, JKD, BJJ.. και επίσης ο κατάλογος είναι ανεξάντλητος!
Αστεία πράγματα.

Νέοι συνάδελφοι, οι οποίοι κάθε χρόνο προστίθενται στην μεγάλη οικογένεια των Πολεμικών τεχνών στην χώρα μας και “αγνοούν” την Ιστορία, αποτελούν το target group του κυρίου. Είναι τα νέα ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Είναι επίσης κατάπτυστη η "λογική" που έχουν στο FCS KALI Hellas, να θεωρούν τους νέους εκπαιδευτές ως άμυαλους και ως θύματα, και επίσης πολύ ανόητη σκέψη το ότι στις ημέρες μας μπορεί να κρατήσει κάποιος μαθητή με την ιστορία, αν δεν κατέχει γνώση, μεταδοτικότητα, ήθος και τόσες ακόμα αρετές που χρειάζεται ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών, πόσο μάλλον ένας που τον εμπιστεύονται δεκάδες άλλοι εκπαιδευτές από δεκάδες διαφορετικές τέχνες και συστήματα!

...τους υπόσχεται σε 40 ώρες & 8 Κυριακές!!! δικαίωμα και άδεια διδασκαλίας του fcs greece progam!!!. Και η Ιστορία επαναλαμβάνεται…

Α. Εκεί στο FCS KALI Hellas, σύμφωνα με τις πρακτικές τους, αλλά και τα γραφόμενά τους, αγνοούν πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!
Αναρτώ μια ανακοίνωση προκήρυξης της κάθε σχολής εκπαιδευτών του FCS GREECE, όπου εξηγώ πλήρως και αναλυτικά το τι προσφέρω και το τι ζητάω και ο καθένας κάνει την επιλογή του, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και όχι αυτά που εμφανίζει με παράπονο το FCS KALI Hellas!!! Κανείς δεν υποχρεώθηκε να γίνει μέλος της σχολής εκπαιδευτών, σε καμία τέχνη ή σύστημα. Και πάλι αστεία πράγματα.

Τους λόγους βέβαια δεν θα τους μάθουμε ποτέ καθώς δεν το επιτρέπει η “ιδιοσυγκρασία” του να τους αναφέρει…!!!

Ευτυχώς για αυτούς, που η ιδιοσυγκρασία μου, δεν μου επιτρέπει να εκθέσω στοιχεία από προσωπικά email, sms, μηνύματα στο inbox κλπ.-

Αν λοιπόν γείρετε προς το μέρος της Ιστορίας του κυρίου fcsgreece, θα πρέπει να παραδεχτείτε πως είμαστε καταπληκτικοί στο να κατασκευάζουμε Ιστορίες, ίσως οι καλύτεροι που γνωρίζετε. 

Το αντίθετο ακριβώς. Είναι κάτω του μετρίου, και γι’ αυτό οι ιστορίες που κατασκεύασαν, δεν στέκουν στο ελάχιστο σε λογικό άνθρωπο.
Καταλήγοντας για έναν από τους κύριους εκπροσώπους και εκφραστές του “BAD BUDO” στην χώρα μας:

Είναι τόσο κακόβουλοι απέναντί μου, που δεν σκέφτηκαν ούτε μια στιγμή, πως κατηγορώντας εμένα, εμμέσως κατηγορούν και τόσους εκπαιδευτές άλλων πολεμικών τεχνών, ο καθένας τους με την δική του, μικρή, μεγαλύτερη ή μεγάλη ιστορία στον χώρο μας, που επέλεξαν να μαθητεύσουν κοντά μου, που διάλεξαν το πρόγραμμα του FCS GREECE για την γνώση τους στις Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες και είναι συνεργάτες και φίλοι μου.
Καθόλου τσίπα και φιλότιμο, και σε αυτή την ενέργειά τους.

Ο ίδιος ξεδιάντροπα τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχει σταματήσει στιγμή να ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ το λογότυπο και το Όνομα του Fcs. 

Δηλαδή εδώ ο ποιητής, θέλει να μας πει πως η επιτυχία του FCS Greece οφείλεται στο λογότυπο και στο σήμα;
Δλδ, το λογότυπο του FCS που δήθεν καπηλεύομαι, παίζει ρόλο ώστε στην πρώτη παρουσιάση του FCS GREECE για παράδειγμα στην Ρόδο να συγκεντρώσει 85 συμμετέχοντες, ενώ το ίδιο το σήμα με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ίδιου του ιδρυτή της τέχνης για πρώτη φορά στην Κρήτη, αδυνατεί να μαζέψει 35 συμμετέχοντες;!!!

Στοιχείο Νο 23. Φωτό από το πρώτο σεμινάριο FCS Greece στην Ρόδο σπό τον Μιχάλη Κοσσυβάκη το 2014

Στοιχείο No 24. Φωτό από το πρώτο σεμινάριο FCS στην Κρήτη από τον Ray Dionaldo το 2014

Τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας.

Επίσης ο ποιητής, θέλει να μας πει, πως εκπαιδευτές όπως ο Κανελόπουλος, ο Ζόγκας, o Αφεντούλης και τόσοι άλλοι, δήλωσαν δημόσια τον ενθουσιασμό τους για το σεμινάριό μου, λόγω του τριγώνου και αν είχα κύκλο για σήμα, θα το κατηγορούσαν;

Ηδη έχει προγραμματισθεί το δεύτερο σεμινάριο μου στην Ρόδο, για τον Φεβρουάριο του 2015. Λέτε να οφείλεται και αυτό στο τρίγωνο σήμα και να το έχανα αν ήταν τετράγωνο; (!)
Αστεία πράγματα και γελοίοι ισχυρισμοί και ΠΑΛΙ!

Έχει δεχτεί 2-3 επιθέσεις μέσω διαδικτύου από ξένους υψηλόβαθμους FCS εκπαιδευτές για τον ίδιο λόγο

Στοιχείο Νο 25. Δημόσιες δηλώσεις υψηλόβαθμων εκπαιδευτών του FCS 



Τέλος, ο κύριος fcsgreece είναι ο μοναδικός δάσκαλος που διατείνεται πως είναι ο μόνος πιστοποιημένος Έλληνας εκπαιδευτής σε 2 Παγκόσμια αναγνωρισμένες Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες.
…στην δεύτερη δεν είναι καν αντιπρόσωπος(Ελλάδα, Κύπρο ή Βαλκάνια!!!) όπως ψευδά δηλώνει…

Η ζήλεια τους και η μικροπρέπειά τους, τους οδήγησε σε ακόμα ένα ατόπημα, σε ακόμα ένα ψέμα, αυτή τη φορά πέρα και πάνω από oποιαδήποτε συσχέτιση με το FCS!

Στοιχείο Νο 26. Εδώ είναι φωτό από post που έκανα στις 10 Ιουλίου 2014 και που επισύναψα τον Dr Remy Presas Jr. Φαίνεται ξεκάθαρα και το σήμα και η φράση της αντιπροσώπευσης του Modern Arnis στα Βαλκάνια και στην Κύπρο.



Στοιχείο Νο 27. Eδώ φωτό, που δείχνει πως είναι μέλος, με όλα του τα profile της ειδικής ομάδας μου για το Modern Arnis στα Βαλκάνια και την Κύπρο.


Τα συμπεράσματα δικά σας και πάλι.

Στοιχείο Νο 28. Αν και τους πήρε 3 μήνες για να ετοιμάσουν την δήθεν απάντηση στην συνέντευξή μου, και έγραψαν πάνω από 30 σελίδες (!!!) σχετικά, ΔΕΝ βρήκαν τον χρόνο να αναρτήσουν τα βιογραφικά των περισσοτέρων από τα μέλη τους, στο παρθενικό τους website!








Στοιχείο Νο 29. H δημόσια και πλήρης παρουσίαση του βιογραφικού των μελών του FCS Greece, κάτι που πράξαμε από την πρώτη στιγμή κατασκευής του νέου μας website

Kλικ ΕΔΩ

Βλέπετε, εμείς στο FCS Greece,

Α. Ξοδεύουμε τον χρόνο μας και την ενέργειά μας στην παραγωγή έργου και όχι στην κατασκευή ψεμάτων, επιθέσεων προς άλλους και λοιπές κατινίστικες συμπεριφορές.

Β. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από το παρελθόν μας.

.......................

Καταλήγοντας…

Πώς είναι δυνατόν οι πρώην μαθητές σου, να είναι τόσο εχθρικοί, απέναντι στον επί χρόνια πρώην Δάσκαλό τους; Nα θέλoυν με τόσο πάθος να σε διαβάλουν σαν να τους έχεις κάνει το μεγαλύτερο κακό;

Η δική μου εξήγηση, είναι πως οι ενέργειές τους, σε ένα μικρό βαθμό αφορούν την προσπάθεια κάλυψης της προδοτικής και πισώπλατα κίνησής τους το 2008, και στον μεγαλύτερο, την απόπειρα κρατήματος της λεγόμενης πίτας του χώρου, που ποτέ δεν κατείχαν και που όπως όλα δείχνουν, ποτέ δεν θα κατακτήσουν.

Την περαιτέρω, ίσως και την βαθύτερη εξήγηση την αφήνω στην επιστήμη της ψυχολογίας παραθέτοντας μόνο ένα ενδεικτικό κείμενο σχετικά. 

“Αυτή είναι η αχάριστη ψυχή: μικρή, μοιραία, άβουλη, εμπαθής, εκδικητική, ρηχή, επιφανειακή, ζηλότυπη, φθονερή, ανούσια, ψεύτικη, ένα κομμάτι πηχτό σκοτάδι…”

Υ.Γ Το FCS GREECE, μην έχοντας το παραμικρό για να αποκρύψει, παρουσιάζει εδώ, όπως και στο επίσημο site του το link της δήθεν απάντησης τους (με καθυστέρηση 3 μηνών) στην συνέντευξή μου,

http://fcskali.gr/?page_id=781

και προκαλεί το FCS KALI Hellas να πράξει το ανάλογο για την δική μου απάντηση. Να εκθέσει δλδ σε δημόσια θέα το link της απάντησής μου, στο Blog και στο site τους.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ "ΦΥΣΙΚΑ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ! Τα συμπεράσματα δικά σας

Με χαμόγελο, αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"