"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΝΕΑ Σχολή Εκπαιδευτών FCS GREECE Βορείου Ελλάδος

4η Σχολή Εκπαιδευτών Filipino Combat Systems Greece ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επίσημη Εναρξη.

Η οικογένεια του FCS Greece αποτελείται από μέλη και φίλους που προερχόμαστε από πολλά και διαφορετικά υπόβαθρα συστημάτων των Πολεμικών τεχνών και των μαχητικών σπορ και αυτό που κυρίως μας ενώνει είναι η αγάπη μας και η θέληση μας για μάθηση και εξειδικευμένη γνώση στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού και του ραβδιού και της άοπλης αντιμετώπισης τους, αλλά και της άοπλης μάχης, μέσα από την τεχνοτροπία των Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών και την συνεχή εξέλιξη τους.

Από το 2012 που ξεκίνησε η 1η σχολή εκπαιδευτών FCS GREECE Βορείου Ελλάδος, υπάρχουν σχολές σε Καλαμαριά, Χαριλάου, Τριανδρία, Θέρμη, Εύοσμος και Βέροια.

Στη Βόρειο Ελλάδα, έως τώρα έχουν διοργανωθεί 5 ανοιχτά σεμινάρια Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών με εισηγητή τον Μιχάλη Κοσσυβάκη.

Συνεχής σκοπός και στόχος μας, παραμένει η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας (που συνεχώς θα διευρύνεται) που θα απαρτίζεται από ανθρώπους που ακολουθούν την θεμελιώδη αρχή και κατεύθυνση της διαρκούς μάθησης και την θέληση να θητεύσουν με την μέγιστη δυνατή συλλογικότητα, παραγωγικότητα, ομοιογένεια & απόδοση προς όφελος ΟΛΩΝ των σπουδαστών, μελών και φίλων του FCS Greece.

Τώρα, δίδεται η ευκαιρία, σε συνάδελφους εκπαιδευτές αλλά και προχωρημένους σπουδαστές των πολεμικών τεχνών από τη Βόρειο Ελλάδα, να εξειδικευτούν σωστά, ουσιαστικά και υπεύθυνα στα 2 πιο συμβατά «όπλα» της αυτοάμυνας στην σύγχρονη εποχή “μαχαίρι - ραβδί” κ στην ΑΟΠΛΗ αντιμετώπιση τους και παράλληλα να γίνουν μέλη στον μεγαλύτερο οργανισμό Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας 211.21.36.521 / 6976.142.172 / fmagreece@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"