"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχές το σεμινάριο του Mιχάλη Κοσσυβάκη στη Πολωνία !

Αυτή τη φορά, στο 4ήμερο εντατικό σεμινάριο για Εκπαιδευτές και Βοηθούς, συμμετείχαν 26 άτομα από 2 χώρες και 7 πόλεις.

Στις 43 ώρες συνολικής διάρκειας, παρουσιάστηκαν, σημαντικά κομμάτια από το πρόγραμμα του μαχαιριού του 5ου επιπέδου FCS GREECE, όπως Κarambit Drill 2, Knife Drill 3, Empty Hand vs Knife 6 – 10, Hubad 8 – 12, Knife Tapping 25 – 30.

Είναι ο 6ος χρόνος συνεργασίας του Mιχάλη Κοσσυβάκη με την Ομοσπονδία Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών Πολωνίας, ο μεγαλύτερος οργανισμός της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας στη χώρα με υπεύθυνο τον Guro Αdam Duchnik, εκπαιδευτή Modern Arnis και Balintawak Eskrima, o οποίος στο μαχαίρι ακολουθεί και διδάσκει το FCS GREECE program.

Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο Guro Kris Herman από την Ουαλία με 3 βοηθούς του, ο οποίος επίσης είναι εκπαιδευτής στο Modern Arnis και Balintawak Eskrima και αντιπρόσωπος του International FCS GREECE Blade program στη συγκεκριμένη χώρα.

Στις εξετάσεις που ακολούθησαν, μεταξύ των άλλων, οι Adam Duchnik και Kris Hermanκατέκτησαν τον βαθμό 5th Level – FCS GREECE Blade program Apprentice Instructor.

To επόμενο ραντεβού ανανεώθηκε για τον Νοέμβριο του 2015, ενώ και οι δύο ομάδες εκδήλωσαν έντονα το ενδιαφέρον τους για να παρευρεθούν στο διεθνές σεμινάριο Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών στις 23 – 24 Μαϊου στην Αθήνα, όπου θα διδάξουν οι Master Richard Cotterill – Βalintawak Arnis, Mιχάλης Κοσσυβάκης – FCS GREECE Program και Eric Laulagnet – Pekiti Tirsia Kali.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"