"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

FMA BROTHERHOOD RΑΝΚ CARDS

H Filipino Martial Arts Brotherhood (FMA BROTHERHOOD) είναι μια παγκόσμια Ομοσπονδία, που δημιουργήθηκε για να ενώσει όλους τους Οργανισμούς και Ενώσεις, τις σχολές, τις εστίες εκπαίδευσης, τους Εκπαιδευτές κάθε βαθμού (Grand Masters, Tuhons, Masters, Guro, Instructors), που προωθούν τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες, ανεξαρτήτως συστήματος και στυλ.

H FMA BROTHERHOOD, έρχεται παραμερίζοντας πολιτικές που τόσο έχουν τραυματίσει τον χώρο των πολεμικών τεχνών, και πρακτικές που αποθαρρύνουν και πνίγουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη τους.

Ο κινητήριος μοχλός μας είναι, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των Filipino Martial Arts, προσφέροντας υψηλού επιπέδου service, δίδοντας στα μέλη μας ιδιαίτερα προνόμια και εξαιρετικές ευκαιρίες, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, φιλοδοξώντας βάσιμα να συμπεριληφθούμε γρήγορα αλλά σταθερά, στις καλύτερες ομοσπονδίες Πολεμικών τεχνών στον κόσμο.

Είμαστε προσηλωμένοι στην αποτελεσματική επικοινωνία και τη συνεχή βελτίωση για να δημιουργήσουμε και να ενθαρρύνουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ομαδικής εργασίας που προωθεί την προσωπική και την οργανωτική ανάπτυξη, καθώς και την επίτευξη των στόχων που οι Ανθρωποι των Filipino Martial Arts, θέτουν ως προτεραιότητα.

Η FMA BROTHERHOOD είναι μια δημοκρατική ομοσπονδία και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος, ανεξάρτητα από το σύστημα ή στυλ Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών που ασκείτε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την FMA BROTHERHOOD, επισκεφτείτε το site μας, και σε κάθε περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

H FMA BROTHERHOOD, αρχικά, έρχεται να σας προσφέρει το κύρος που προσδίδει η πιστοποίηση από μια παγκόσμια ομοσπονδία, παρέχοντας πολυτελή πιστοποιητικά βαθμών με μοντέρνο σχεδιασμό (Δίπλωμα και ταυτότητα), που θα εμπεριέχουν το σήμα σας, την επωνυμία σας και το στυλ σας, σεβόμενη απολύτως το σύστημα αξιολόγησης και κατάταξης βαθμού των ασκουμένων σε αυτές που εσείς έχετε ορίσει.

Δεν εμπλεκόμαστε καθόλου, στην διδακτέα αλλά και στην εξεταστέα ύλη, στην διαδικασία των τεστ και στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων, στο καθιερωμένο σύστημα κατάταξης, στα χρονολογικά και ηλικιακά όρια που η κάθε σχολή – οργανισμός έχει θεσπίσει.

H FMA BROTHERHOOD, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΒΑΘΜΩΝ. Πιστοποιεί τους βαθμούς των μελών της, εκπαιδευτών, σχολών πολεμικών τεχνών, training groups και organizations, και τους βαθμούς που δίδουν στους μαθητές τους, ανεξαρτήτως ποιό στυλ, σύστημα ή τεχνοτροπία Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών ακολουθείτε με το βασικό δίπλωμα, στο οποίο αναγράφεται ο κάθε βαθμός.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"