"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

FMA και FCS GREECE


Εξ αφορμής του σεμιναρίου FMA που διοργανώθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, και πέρα από το ίδιο το γεγονός και την σημασία του, δράττομαι της ευκαιρίας για να αποτυπώσω ένα επιπλέον νόημα που παράχθηκε, αφενός υπέρ των Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών εν γένει, αφετέρου για το πρόγραμμα του FCS Greece.

Δεν είναι συχνό το φαινόμενο στη χώρα μας, να συμμετέχουν ταυτόχρονα σε σεμινάρια Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών, στυλ όπως το Aikido, το Judo, το Ju-Jitsu, το World Taekwondo, το Ιnternational Τaekwondo, το Kick Boxing, η Πυγμαχία, το Ed Parker’s Kenpo, το Wing Chun, το Krav Maga, το Ninjutsu… και μάλιστα διά εκπροσώπων τους εκπαιδευτών, και αυτό δείχνει την δυναμική των ΦΠΤ και την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή ή το ενδιαφέρον αν θέλετε, για την αποτελεσματικότητά και την εξείδικευσή τους.

Από την άλλη, η αναγνώριση και η επιδοκιμασία για το πρόγραμμα εκπαίδευσης του FCS Greece, το οποίο στα 11 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ήδη έχει γράψει (και συνεχίζει) την δική του ιστορία στον συγκεκριμένο χώρο, είναι σε συνεχόμενη ανάπτυξη. 

Χρόνο με τον χρόνο κερδίζει τον σεβασμό και την αποδοχή των ανθρώπων του χώρου των Πολεμικών Τεχνών και των Μαχητικών Σπορ, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους πιστούς φίλους και σπουδαστές.

Σε όλους όσους-ες βοήθησαν και βοηθούν, προς αυτή την κατεύθυνση, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, και να τους διαβεβαιώσω πως συνεχίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση προς αυτό τον σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"