"ALL ABOUT BLADE AND STICK" Oδός: Νιρβάνα 34 - Κάτω Πατήσια - 211.21.36.521 e-mail: fmagreece@gmail.com

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

20η Σχολή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ FCS GREECE - Iανουάριος 2016

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και διάδοσης των Φιλιππινέζικων Πολεμικών και της εξειδικευμένης Αυτοάμυνας στην Ελλάδα, το FCS GREECE προκηρύσσει την 20η σχολή Εκπαιδευτών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Α. Διάρκεια σπουδών
Ο πρώτος κύκλος της σχολής ορίζεται σε 8 ημέρες (Κυριακές) και το σύνολο ωρών εκπαίδευσης σε 40 ώρες (5 ώρες ανά μάθημα).

Β. Τόπος διεξαγωγής
Η σχολή θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια - οδός Νιρβάνα 34. (Πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Κάτω Πατήσια - Εύκολη πρόσβαση από Εθνική οδό - ύψος 3 γέφυρες και από Αχαρνών)

Γ. Πιστοποίηση βαθμού
Ο βαθμός των επιτυχόντων θα επικυρωθεί από τα διπλώματα του FCS Greece Οrganization, πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία W.A.K.E.S (World Arnis Kali Eskrima Federation) και ανάλογου διπλώματος, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό FMA BROTHERHOOD. Ειδικό Δίπλωμα Αδειας Διδασκαλίας)

Δ. Η σχολή εκπαιδευτών, γίνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α), η οποία είναι η μοναδική ΜΗ αθλητική Ομοσπονδία Πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα.


Ε. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν
• Όλοι οι εκπαιδευτές που διατηρούν δική τους σχολή πολεμικών τεχνών, ή δικό τους τμήμα σε σχολές ή γυμναστήρια, ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και τέχνης που διδάσκουν.

• Όλοι οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι σε συλλόγους μαχητικών σπορ, σχολές ή γυμναστήρια ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και αθλήματος που εξασκούν.

• Ο κάθε σπουδαστής / σπουδάστρια, αθλητής / αθλήτρια, άνω των 20 ετών, που έχει εμπειρία και ενεργή συμμετοχή τουλάχιστον 3 χρόνια σε οποιαδήποτε Πολεμική τέχνη ή 4 χρόνια σε οποιοδήποτε μαχητικό σπορ. 

Ζ. Η σχολή απευθύνεται σε
• Oσους και όσες νοιώθουν ότι πρεσβεύουν και ακολουθούν μια πορεία αδιάκοπης διαδικασίας μάθησης και αναζήτησης της χρήσιμης γνώσης και της σωστής ενημέρωσης από όποια τεχνοτροπία και αν προέρχεται χωρίς κανένα «σύμπλεγμα, περιορισμό και προκατάληψη.

• Όσους και όσες οι λέξεις Πρακτικό, Ρεαλιστικό, Λειτουργικό, Χρήσιμο, Αποτελεσματικό, Εφαρμόσιμο, Ουσιαστικό και οι έννοιες τους καθοδηγούν τον δρόμο τους στις Πολεμικές τέχνες/Μαχητικά σπορ

• Όσους και όσες καταλαβαίνουν και κατανοούν ότι καμία Πολεμική τέχνη δεν μπορεί να προσφέρει τα πάντα και να καλύψει επαρκώς όλους τους τομείς και επιθυμούν να εξειδικευτούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα από μια τέχνη που τα γνωρίζει σε βάθος και τα εξελίσσει συνεχώς.

• Όσους και όσες τους αρέσει η οπλομαχία και επιζητούν την σωστή και ουσιαστική γνώση σε οτιδήποτε αφορά το μαχαίρι / λεπίδες και ραβδί.(Χρήση ΚΑΙ αντιμετώπιση)

Η. Ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής
Η σχολή θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2015. 

Ο κύκλος μαθημάτων διεξάγεται Κυριακές και ώρες 12:00 με 17:00
Οι ημερομηνίες της σχολής θα καθοριστούν την πρώτη Κυριακή, λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της σχολής.

Θ. Εισηγητής της σχολής
O επικεφαλής εκπαιδευτής του FCS GREECE Organization, Master Μιχάλης Κοσσυβάκης


Πληροφορίες - Προεγγραφές:
fmagreece@gmail.com
211.21.36.521 (Kαθημερινά από 16:00 έως 22:00)
6976.142.172 (Από 13:00 έως 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Θα χαρούμε να διαβάσουμε το σχόλιό σου"